Escola Garbí Pere Verges Badalona

Cantada a la residència d’avis

El passat dijous 1 de desembre vam anar a cantar a la residència Aymar i Puig d’Alella.
Un cop vam arribar, ens vam esperar a un parc a que arribés la Sra. Anna Pou per entrar tots junts a la residència. Quan va arribar, ens vam dirigir a l’entrada de la residència. La Marta, la mestra de música, ens va organitzar per classes i en fila i dins de la fila, en grups de tres. Tot seguit, la Montse, que així és com es diu l’animadora de la residència, ens va explicar on seurien els avis que ens veurien de públic. Vam cantar quatre cançons, la Marta dirigia i la Mireia tenia l’altaveu per on sentíem la música. La primera cançó era “Fum, fum, fum” i molts avis que se sabien la lletra la van començar a cantar.
La segona cançó era “M’agrada el Nadal”, la tercera era “El Rabadà” que també la cantaven els avis perquè la coneixien i la quarta i última cançó era “Torna a ser Nadal”. Molts avis van començar a plorar i a emocionar-se.
Vam tornat a fer el concert una segona vegada, però a una altra ubicació per a un altre grup d’avis. Aquest cop també vam plorar nosaltres, perquè ens recordaven als nostres avis i àvies.
Esperem que l’any vinent els nens i nenes de 4t de primària ho gaudeixin tant com nosaltres.

M. C. i M. S. 11 anys

 

Color Verd Classe Sant Jordi

Cronistes i Responsables del Noticiari del Consell de Govern