Fundació Garbí Pere Verges Esplugues

Final d’un casal d’estiu inoblidable

Hem arribat al final d’aquest estiu. No ens hem adonat i han passat cinc setmanes plenes d’activitats, gimcanes, jocs, tallers, excursions, experiències, un llarg etcètera, i el més important, el somriure dels nostres alumnes que fan que la nostra feina cobri sentit. Treballem per donar-los el millor, i veure’ls feliços és la nostra millor recompensa.

Un any més hem acabat un casal, i amb l’autocrítica feta per seguir en la recerca de la millora constant, estem satisfets amb feina feta.

Volem agrair, en primer lloc, a tot l’equip de monitors i monitores que un estiu més han donat el millor d’ells i elles i han estat al peu del canó per oferir el millor als nostres alumnes perquè puguin gaudir com es mereixen de l’estiu amb Garbí Obert.

També volem agrair de manera molt afectuosa i especial als nostres alumnes en pràctiques, al Marc Balaguer, Pol Matencio, Álvaro Palacios, Oriol Lloret, Álvaro López, Hugo López, Irene Giralt, Martina Muñoz, Natasha Vielsa, Guillem Blázquez, Maria Martí, Cinta Dualde, Blanca González i Emma Vega, ja que ells donen sentit i continuitat al Projecte Pedagògic de la nostra Escola i a la Vida Social. Tots ells i elles fan una labor molt important i, de ben segur, seran el futur equip de Garbí Obert. Moltes gràcies, nois i noies!

També volem agrair als nostres alumnes, als seus fills i filles, per permetre’ns gaudir de la nostra feina i per abanderar el nom de l’Escola arreu on anem i fer-nos sentir orgullosos.

Per últim, volem agrair-los un cop més a vostès per la confiança dipositada any rere any. Esperem haver estat a l’altura de les seves expectatives.

Aprofitem també per recordar-los que tenen disponible, a la pàgina web de l’Escola, l’oferta d’activitats de Garbí Obert per al curs vinent que iniciaran en pròxim 1 d’octubre. Les inscripcions, que es mantindran obertes fins a exhaurir les places, són a través del formulari web.

Res més, només ens resta desitjar-los unes bones i merescudes vacances, descansin amb els seus fills i filles, en família i amb amics i siguin feliços i gaudeixin de la vida que és el regal més preuat que tenim.