Fundació Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 5

EI3-EI4 

Després de cinc setmanes ben intenses avui ens acomiadem del Casal. Al llarg de la setmana hem continuat fent diverses activitats i tallers que han finalitzat amb un ball Medieval. A més avui hem estat preparats i preparades per gaudir fins l’últim minut de la festa de l’escuma! Ha estat un estiu ple d’aventures, experiències i records que guardarem a la motxilla. Us esperem l’any vinent amb ganes i noves sorpreses! 

Mira les fotografies aquí

EI5-1R I 2N 

Aquesta ha sigut l’última setmana de Casal! Desprès de viure mil i una aventures per ajudar a la Zip i a la Zap, per fi han pogut marxar a casa seva amb tots els seus poders. Aquesta setmana la hem acabat de viure amb molta intensitat amb la sortida al Tibidabo i la festa de l’escuma! Donem per finalitzades totes aquestes setmanes de casal, amb molt bones sensacions i grans moments viscuts, gràcies a tots i totes per fer que d’aquest estiu sigui inoblidable! 

Mira les fotografies d’EI5 aquí

Mira les fotografies de 1-2EP aquí

3R A ESO 

Ha arribat l’última setmana del Casal i avui ens hem acomiadat dels companys i companyes que ens han acompanyant en les nostres aventures aquestes cinc setmanes.  Aquesta setmana ha sigut molt especial doncs hem realitzat un taller de sabó i cuina alhora que hem pogut gaudir dels parcs d’atraccions de Tibidabo i Port aventura. Podem dir que els protagonistes d’aquest Casal han estat la diversió , l’alegria, els moments màgics i plens d’aprenentatge, balls, jocs, tallers i experiències que recordarem sempre. Acaba aquest casal però començarem a preparar el pròxim casal d’estiu que de ben segur que també serà  inoblidable! 

Mira les fotografies de 3-4EP aquí

Mira les fotografies de 5EP a ESO aquí

Campus Esportiu de Futbol

Ja hem arribat al final d’aquest campus esportiu de futbol. Han estat 5 setmanes plenes d’activitats on els jugadors i jugadores del campus han gaudit de l’esport que més els agrada en companyia dels amics i amigues de l’Escola.

Durant aquesta última setmana hem fet un munt d’entrenaments i partits, dimarts vam anar a la platja i el dijous vam fer una de les sortides més esperades de tot el casal, el Parc d’Atraccions de Port Aventura.

Desitgem que els nostres alumnes hagin gaudit tant com ho hem fet nosaltres. Bones vacances!

Mira les fotografies aquí