Fundació Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 3

EI3-EI4 

El temps passa rapidíssim i ja portem tres setmanes de casal d’estiu. Aquesta setmana ha aparegut un nou personatge, el Drac Frac! És per això que hem ajudat al Ramón i a la Griselda a fer una recol·lecta de menjar i hem creat uns estris de fang per tal de fer un gran banquet! A més dijous, vam poder jugar amb veritables jocs de l’Època medieval! Ens van agradat molt! Així mateix, com cada setmana ens hem remullat en els jocs d’aigua I ens hem banyat a les piscines! Ha sigut una setmana plena de grans moments, però la setmana que ve ens espera molta més diversió! 

Mira les fotografies aquí

EI5-1R I 2N 

La tercera setmana de casal segueix amb una nova aventura. Les Nostres Superheroïnes , la Zip i la Zap, s’han quedat atrapades a la Galàxia de l’Elipsis i necessiten tornar el més aviat possible. Ens han comunicat que els habitants d’aquesta Galàxia són molt intel·ligents i no les deixaran anar tan fàcilment. Així doncs hem hagut de resoldre una sèrie de proves d’intel·ligència i fer un experiment per ajudar-les! A més dijous va ser un dia especialment màgic doncs ens vam quedar a dormir a l’escola! Vam fer un sopar a l’estil americà i després plegats vam fer nit de cinema. Alhora, com cada setmana ens hem remullat fent jocs d’aigua i banyant-nos a la piscina. Ha sigut una setmana plena de grans moments, però la setmana que ve ens espera molta més diversió! 

Mira les fotografies d’EI5 aquí

Mira les fotografies d’1-2EP aquí

3R A ESO 

Aquesta tercera setmana també ha estat plena de grans moments on la temàtica principal ha estat la Fantasia i l’Art. Hem realitzat uns tallers artístics on hem participat aportant les nostres idees i talents. A més la setmana ha finalitzat amb una festa Holly feta amb farina de colors creada per nosaltres! També hem anat a la platja i de sortida a Water World on hem gaudit molt tirant-nos pels infinits tobogans! A més per tal de combatre la calor, cada dia ens hem remullat fent jocs d’aigua i banyant-nos a la piscina de l’escola. Ara ja comença l’esprint finaL però ens queden encara aventures, moments i records per guardar a la motxilla. 

Mira les fotografies de 3-4EP aquí

Mira les fotografies de 5EP – ESO aquí

Campus de Futbol

Aquesta setmana amb els alumnes de futbol hem fet un munt d’activitats i tornejos. Dimarts vam anar a la platja on vam gaudir molt de les activitats a la sorra i de poder refrescar-nos fent-nos un bany. A més a més, els més petits de 1r i 2n d’EP el dijous ens vam quedar a dormir a l’Escola, una de les activitats més esperades del Casal. Durant la tarda, vam fer una gran gimcana, vam fer un sopar americà i abans d’anar a dormir vam veure una pel·lícula a la fresca.

Els més grans, dijous vam anar al parc aquàtic Waterworld situat a Lloret de Mar. Ens ho vam passar d’allò més bé.

La pròxima setmana encarem la quarta de casal amb les mateixes ganes i il·lusió de la primera. Farem un munt de noves activitats, anirem a la platja, visitarem el parc aquàtic de Marineland i anirem a fer una acampada al Parc Natural de Montnegre i el Corredor.

Mira les fotografies aquí

Campus de Bàsquet

Durant aquesta segona setmana del campus de bàsquet hem creat un nou torneig que ha durat tota la setmana i on hem participat tots i totes, ha estat molt emocionant i divertit. A més a més hem fet un munt de jocs d’aigua, hem anat a la platja i el dijous vam anar a passar el dia al parc aquàtic de Waterworld.

La setmana vinent serà l’última d’aquest campus de bàsquet. I ha estat tot un èxit. Farem un nou torneig, noves activitats… També tornarem a la platja de Gavà i el dijous marxarem d’acampada al parc natural del Montnegre i el Corredor.

Mira les fotografies aquí

Casal de Dansa

Després de dues setmanes intenses d’assajos, preparatius, decoracions i vestuaris… aquest divendres hem estrenat el musical de “High School Musical” on les nostres ballarines han passat una gran aventura en un institut americà.

El resultat ha sigut tot un èxit! Durant la segona setmana de casal de dansa, hem fet un taller de samarretes per acabar el vestuari i hem estat decorant el menjador per la nostra gran actuació. Finalment, entre assaig i assaig, hem tingut temps d’anar d’excursió a Waterworld i quedar-nos a dormir a l’escola! Quina aventura!

Felicitem a totes les nenes que han participat d’aquesta edició del casal de dansa i esperem amb ganes el casal de dansa del curs vinent. Volem agrair a totes les famílies la confiança disposada en nosaltres i els desitgem un bon estiu!

Mira les fotografies aquí