Fundació Garbí Pere Verges Esplugues

Diari de Casal Setmana 1

EI3-EI4 

Comencem el casal amb moltes ganes i il·lusió, els més petits ens hem endinsat en l’Època Medieval. A l’escola han aparegut un cavaller una mica poruc i una princesa demanant-nos ajuda. Així doncs hem treballat de valent i hem decorat les nostres aules tot construint un Castell! A més, dijous vam anar de sortida a Costa Jump i després vam fer pícnic al parc de la Marina. Aquesta setmana no hem parat de participar en jocs, manualitats, tallers…! A més per tal de refrescar-nos hem  gaudit cada dia de la piscina i els jocs d’aigua. Ara tenim ganes de seguir tenint moltes més aventures com aquestes! 

Mira les fotografies aquí

EI5- EP1 i EP2 

Aquesta ha sigut una setmana molt especial, ha estat la primera de l’estiu i hem fet noves amistats, hem conegut les nostres amigues les Super Heroines i ens han proposat ajudar-les a recuperar el seu poder de l’agilitat. Així doncs al llarg de la setmana hem fet diverses proves i hem anat guanyat uns bonus finalitzant la setmana amb una gran espectacle de ZUMBA!  Tot i fer molta calor, no hem parat de jugar, de refrescar-nos i anar a la piscina.  

Mira les fotografies d’EI5 aquí

Mira les fotografies de 1r i 2n d’EP aquí

EP3 A ESO 

Hem començat aquesta setmana amb molta energia i moltes ganes de no parar, de compartir i de riure amb els companys/es del grup. Durant la setmana hem estat preparant diverses ludificacions de diversos jocs i amb això hem realitzat una competició que ha donat lloc a un pòdium amb primer, segon i tercer lloc. També he manat de sortida al Canal olímpic on hem realitzat diverses activitats: Paddle surf, kayak, inflables… Alhora ens hem refrescat fent jocs d’aigua i anant a la piscina. Quin estiu d’aventures ens espera! 

Mira les fotografies de 3r i 4t EP aquí

Mira les fotografies de 5EP a ESO aquí

Futbol

Tornem a engegar aquest Campus Esportiu de Futbol amb la normalitat o gairebé, que teníem l’estiu del 2019. Això ens fa molt feliços, ja que podem oferir el millor als nostres alumnes.

Aquesta primera setmana de futbol ha estat molt completa. Hem entrenat molt, hem anat a la piscina i hem fet molts partits. Per tancar la setmana, el dijous vam anar d’excursió al Canal Olímpic i vam poder fer un munt d’activitats aquàtiques.

La setmana que ve tenim preparada una setmana molt especial, amb moltes activitats, jocs, tornejos i dues excursions: dimarts anirem a la Platja de Gavà i el dijous anirem a Oci Aventura de Sitges. Fins aleshores!!

Mira les fotografies aquí